SlideShow

3

PeRtEmUaN PeNuH bErMakNa

salam dan selamat pagi..
aku selamat sampai di bandaraya Kuala Lumpur..
selesai solat subuh, aku menunggu kedatangan dia untuk mengambil aku di stesen bas nie.
setelah lama xjumpa, kami akan bertemu kembali.
menunggu kedatangan nya terasa seperti waktu merangkak terlalu perlahan..
akhirnya dia tiba jgk.selepas menghantarnya ke pejabat, aku pulang untuk berehat seketika sebelum ke pusat servis Proton..dah la PE nie xservis..maklum la kereta nak jalan jauh nanti, kena la servis dulu, bagi vitamin secukupnya dulu baru la kereta tue tahan lama dan cekap..hehehehe
petangnya, selepas aku ambik dia di pejabat, kami sama2 ke Jalan TAR tujuan nak cari barang2 yang perlu untuk majlis nanti..
tempat tujuan kami adalah Sogo, Semua House dan kedai2 sekitar Jalan TAR la..
rambang mata jgk tengok kedai2 tudung, baju kat Jalan TAR nie..
memang banyak pilihan la..
hampir semua kedai kat Jalan TAR tue kami masuk..
akhirnya kami sampai jgk kat Semua House..
masuk jer kat cni, macam2 boleh nmpk..baju pengantin, hantaran n macam2 lagi la.
kami masuk la 1 kedai nie..niat nak tgk baju pengantin, tgk2 jer sebenarnya, tapi lain plk yg jadi..
dari tgk2, kami beli la jgk..
harga OK, berpatutan dan cantik..kena dengan taste kami..dah settle 1 barang..
nak cari barang lain, kami ke tingkat atas..cari gubahan hantaran..
rupanya, susah jgk nak buat persiapan majlis nie kan..
macam2 kena fikir..kami plk dah la buat persiapan last minute..semua nak beli ari nie dan besok..
mjur majlis ringkas jer..kepada kawan2, jgn buat persiapan last minute yer.
menyeksa diri jer..penat, tapi hati gembira..
di temani plk insan tersayang..sama2 berusaha sempurnakan majlis tue nanti..
ari nie, tempat tujuan kami ke Pertama Kompleks plk..
sampai ketemu di lain masa..

wassalam....

3 comments:

NARDtheNERD

dah nak kahwin ye?..
congrats..
:))

aman fathur

have a safe journey back home, anip!! :)

waniee (:

nak jmpe bkal kakar ipar!! hee ;)
opss..kakak ipar spupu..

Post a Comment